Yulin

2020. márc. 2.2020. márc. 3.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Yulin területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: De He Hou Hotel, Xiangyu International Hotel és Home Inn Yulin Jinsha Road. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Yulin területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 7 242 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Yulin városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 10 863 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 10 058 Ft körül alakult. Ez 4%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 9 556 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Yulin városához a legközelebb eső repülőtér Yulin (UYN) (1,82 km).

Utazás tervezése ide: Kína