Dehradún

2020. jan. 30.2020. jan. 31.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Dehradún területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Ramada Dehradun Chakrata Road, Hotel Abhinandan Grand és Hotel Vishnu Inn. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Dehradún területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Dehradún területén

9 763 Ft-tól
22 116 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 7 571 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Dehradún városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 346 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 11 158 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Dehradún városához a legközelebb eső repülőtér Dehradún (DED) (0,00 km).

Utazás tervezése ide: India