Guanaja

2019. jún. 16.2019. jún. 17.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Guanaja területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Mi Casa Too Bed & Breakfast, CASA VISTA CARIBE és Theravada - National Park Forest Retreat. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Guanaja területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Guanaja területén

64 222 Ft-tól
26 412 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 30 031 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Guanaja városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 45 950 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 32 925 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 33 679 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Guanaja városában az átlagos június havi hőmérséklet 27,7 °C/81,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb június hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,1 °C/89,8 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 19,0 °C/66,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Guanaja városához a legközelebb eső repülőtér Guanaja (GJA) (5,04 km). További közeli repülőterek: Roatan (66,44 km)

Utazás tervezése ide: Honduras