Guanaja

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Guanaja területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Mi Casa Too Bed & Breakfast, Casa Vista Caribe és Theravada - National Park Forest Retreat. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Guanaja területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Guanaja területén

66 003 Ft-tól
27 145 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 27 517 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Guanaja városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 47 224 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 33 838 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Guanaja városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 27,2 °C/80,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb június hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,1 °C/89,8 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 19,0 °C/66,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Guanaja városához a legközelebb eső repülőtér Guanaja (GJA) (5,04 km). További közeli repülőterek: Roatan (66,44 km)

Utazás tervezése ide: Honduras