Argostoli

2019. dec. 12.2019. dec. 13.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Argostoli területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Aenos Hotel, Alley Boutique Hotel and Spa és Avithos Resort Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Argostoli területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Argostoli területén

15 814 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Argostoli városáról?

9,8
Családos utazók
8,3
Történelemrajongók
7,4
Gasztroturisták
7,0
Üzleti utazók
7,0
Éjszakai élet rajongói
Tagi vélemények (13)
Veronique
VeroniqueBoston
2017. 01. 06.

Szeretem a strandokat itt! Oly sok választás! És szerettem, hogy éjszaka a platea felé haladjon, hogy megragadja a vacsorát és italokat barátaival!

Daly66 Daly66
Daly66 Daly66
2019. 07. 11.

Spiagge incantevoli paesaggi mozzafiato abitanti accoglienti cibo ottimo prezzi buoni

Stef P.
Stef P.Szaloniki
2018. 07. 18.

Capital of the island, Argostoli undoubtedly has its own beauty. It is amphitheatrically built with many old Venetian houses that are still preserved. You can ride in the straits and find various options for coffee, food and drink. For cocktail a good choice is Bee's Knees the bar with very good service and well-made drinks, while for wine lovers the Oinops Wine Bar has many wine options and delicious food.

Maria Athanasopoulou
Maria AthanasopoulouSzaloniki
2015. 04. 28.

It is the capital and largest town of the Cephalonia island. Built around its harbor, it’s one of the most picturesque corners in the island and a very popular destination during summertime.

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 17 961 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Argostoli városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 44 512 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 19 523 Ft körül alakult. Ez 46%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 28 634 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Argostoli városában az átlagos december havi hőmérséklet 10,7 °C/51,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,3 °C/88,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 4,4 °C/39,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Argostoli városához a legközelebb eső repülőtér Argostoli, Kefalónia (EFL) (6,90 km). További közeli repülőterek: Zákinthosz-sziget (58,75 km)

Utazás tervezése ide: Görögország