Kuopio

2020. febr. 5.2020. febr. 6.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kuopio területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Lapland Hotels Kuopio, Scandic Atlas és Scandic Kuopio. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kuopio területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kuopio területén

37 738 Ft-tól
58 704 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 35 941 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kuopio városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 54 311 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 43 129 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kuopio városában az átlagos január havi hőmérséklet -8,3 °C/17,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,6 °C/70,9 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -12,7 °C/9,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Kuopio városához a legközelebb eső repülőtér Kuopio (KUO) (13,41 km).

Utazás tervezése ide: Finnország