Asszuán

2019. dec. 13.2019. dec. 14.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Asszuán területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Basma Hotel Aswan, Sofitel Legend Old Cataract és Pyramisa Isis Island Aswan Resort & Spa. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Asszuán területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Asszuán területén

15 670 Ft-tól
25 463 Ft-tól
105 771 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 10 969 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Asszuán városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 886 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 10 577 Ft körül alakult. Ez 12%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 11 883 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Asszuán városához a legközelebb eső repülőtér Asszuán (ASW) (15,57 km).

Utazás tervezése ide: Egyiptom

Asszuán területe és vonzáskörzete