Lansing

2020. febr. 4.2020. febr. 5.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lansing területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hampton Inn & Suites East Lansing/Okemos, Towneplace Suites East Lansing és Holiday Inn Express & Suites East Lansing. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lansing területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Lansing területén

36 264 Ft-tól
37 867 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Lansing városáról?

9,8
Családos utazók
Tagi vélemények (7)
Robert E
Robert ESan Diego
2014. 03. 17.

Sorry to say but there is nothing out here. You will probably be bored out of your mind unless you know someone who lives here. Even then...

Aprile Rueppel Mazey
Aprile Rueppel MazeyFort Worth
2014. 08. 10.

Lansing has pretty much everything you would be looking for. Great restaurants and shopping. Lots of kids activities too.

Rachel Parrott
Rachel ParrottJonesboro
2017. 01. 06.

Nice city to visit in the summer with a different vibe than more urban cities in the state, like Detroit. Lansing has a more Midwestern character and a prettiness to it.

Bj Hutson
Bj HutsonIrons
2017. 01. 06.

i ate at that park and went to an antique radio show at a hotel.

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 16 830 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Lansing városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 44 880 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 33 660 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Lansing városában az átlagos január havi hőmérséklet -3,7 °C/25,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,5 °C/83,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -8,2 °C/17,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Lansing városához a legközelebb eső repülőtér Lansing (LAN) (5,84 km). További közeli repülőterek: Flint (71,27 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok