El Paso

2020. febr. 1.2020. febr. 2.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által El Paso területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Quality Inn & Suites El Paso, La Quinta by Wyndham El Paso East és Hawthorn Suites by Wyndham El Paso. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le El Paso területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák El Paso területén

28 504 Ft-tól
58 005 Ft-tól

Mi az utazók véleménye El Paso városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
8,7
Trendkövetők
8,6
Éjszakai élet rajongói
7,9
Történelemrajongók
7,1
Üzleti utazók
Tagi vélemények (41)
Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
2019. 08. 06.

El Paso es una ciudad ubicada en el condado homónimo, en el oeste del estado estadounidense de Texas. En el Censo de 2010 tenía una población de 649 121 habitantes y una densidad poblacional de 978 personas por km²,[2]​ siendo la sexta ciudad más poblada de Texas, y la vigésimo primera más poblada en los Estados Unidos. El Paso es la segunda ciudad más importante a lo largo de la frontera entre Estados Unidos y México, después de San Diego. Se encuentra frente a Ciudad Juárez, Chihuahua, México, ciudades separadas por el río Bravo o río Grande. Entre ambas forman un área metropolitana de dos millones y medio de personas.

Keily Haggerty
Keily Haggerty
2019. 04. 21.

El Paso is a small city with big culture! It is fun during big Mexican celebrations. Visit during Dia de Los Muertos for fun events! It is a quiet city but the food is amazing and if you have your passport Mexico is about 15 minutes away. You'll experience real everyday Mexico.

Camila Chairez Rivera
Camila Chairez RiveraNuevo Casas Grandes
2017. 08. 06.

hermoso puedes ir a comprar bastantes cosas que no puedes comprar en nuevo casas grandes y por eso me FACINA ❤

Jason Planck
Jason PlanckSchenectady
2015. 04. 24.

El Paso a boarder town in the southwestern Texas. It has a long history of trade routes for both Indians, Spaniards, US, and Mexico. You can spend about 3 days to get the flavor of the city. Disability access and disability parking will depend on your activities.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 22 724 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. El Paso városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 45 447 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 24 318 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
El Paso városában az átlagos január havi hőmérséklet 8,2 °C/46,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb június hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 36,5 °C/97,7 °F körüli. A leghidegebb hónap december szokott lenni a maga -0,1 °C/31,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
El Paso városához a legközelebb eső repülőtér El Paso International (ELP) (9,59 km). További közeli repülőterek: Las Cruces (71,98 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok