Catalão

2019. dec. 13.2019. dec. 14.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Catalão területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Pousada Marra, Hotel Boullevard és Hotel Flamboyant. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Catalão területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Catalão területén

12 536 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 10 185 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Catalão városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 12 536 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 10 969 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 11 219 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Catalão városához a legközelebb eső repülőtér Catalão (TLZ) (0,81 km).

Utazás tervezése ide: Brazília

Catalão területe és vonzáskörzete