Lubango

2020. jan. 27.2020. jan. 28.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lubango területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Iu Hotel Lubango, Ibis Styles iu Lubango és Residencial Dumas. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lubango területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Lubango területén

9 475 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 11 055 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Lubango városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 556 289 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 18 951 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Lubango városában az átlagos január havi hőmérséklet 16,1 °C/60,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb december hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 19,8 °C/67,6 °F körüli. A leghidegebb hónap június szokott lenni a maga 4,5 °C/40,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Lubango városához a legközelebb eső repülőtér Lubango (SDD) (9,37 km).

Utazás tervezése ide: Angola

Lubango területe és vonzáskörzete