Járatok innen: Chicago ide: Katalónia

Akciós repülőjegy-ajánlatok Chicago területéről Katalónia repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Chicago területéről Katalónia területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Chicago területéről Katalónia területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése131 511 Ft, Barcelona
A legolcsóbb hónap a repülésreoktóber
Átlagos menetidő8 óra 42 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérChicago-O’Hare Internacional
A legnépszerűbb légitársaságokAlaska Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Chicago és Katalónia között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 132 063 Ft. Ez Katalónia átlagos jegyárához (267 956 Ft) képest jó lehetőség.
Általában szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre Chicago és a(z) Girona repülőtér között. Általában október a legolcsóbb hónap a repülésre Chicago és a(z) Barcelona repülőtér között. Általában július a legolcsóbb hónap a repülésre Chicago és a(z) Andorra – La Seu d’Urgell repülőtér között. Chicago és a(z) Reus repülőtér között pedig általában szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Chicago és Katalónia között 2024. október 27., vasárnap napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Chicago-O’Hare Internacional repülőtér közvetlen járatokat kínál Katalónia területére.
Ha Chicago a kiindulópontod, Katalónia területén Barcelona a legolcsóbb úti cél. Barcelona legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Barcelona.
Az átlagos menetidő Chicago és Katalónia között 8 óra és 42 perc.
Legnépszerűbb járatok