Repülőjegyek a(z) Bologna Gugliemo Marconi repülőtérről ide: Kréta

Repülőjegy-ajánlatok a(z) Bologna Gugliemo Marconi repülőtérről Kréta területére

Olcsó repülőjegyeket keresel a(z) Bologna Gugliemo Marconi repülőtérről Kréta területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés a(z) Bologna Gugliemo Marconi repülőtérről Kréta területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése10 506 Ft, Iráklio
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő2 óra 25 perc
Átlagos heti járatszám9
A legnépszerűbb légitársaságokRyanair

Gyakran ismételt kérdések

Igen, jelenleg közvetlen repülőjárattal repülhetsz a(z) Bologna Gugliemo Marconi repülőtérről a(z) Kréta N. Kazantsakis repülőtérre, illetve a(z) Kréta Souda repülőtérre Kréta területén.
Megnéztük az összes oda-vissza járatot a(z) Bologna Gugliemo Marconi repülőtér és Kréta között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 10 506 Ft. Ez Kréta átlagos jegyárához (71 902 Ft) képest jó lehetőség.
A(z) Bologna Gugliemo Marconi repülőtérről a(z) Kréta N. Kazantsakis repülőtérre jelenleg június a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) Bologna Gugliemo Marconi repülőtérről a(z) Sitia repülőtérre jelenleg július a legolcsóbb hónap a repüléshez.
A(z) Bologna Gugliemo Marconi repülőtérről a(z) Kréta Souda repülőtérre pedig általában június folyamán a legolcsóbb a repülés.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg a(z) Bologna Gugliemo Marconi repülőtér és Kréta között 2024. június 4., kedd napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
Ha a kiindulási repülőtered Bologna Gugliemo Marconi, Kréta területén Iráklio a legolcsóbb úti cél. Iráklio legolcsóbb repülőtere jelenleg Kréta N. Kazantsakis.
Az átlagos menetidő a(z) Bologna Gugliemo Marconi repülőtér és Kréta között 2 óra és 24 perc.
Legnépszerűbb járatok