Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Bologna Gugliemo Marconi repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Bologna Gugliemo Marconi repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Bologna Gugliemo Marconi repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Bologna Gugliemo Marconi-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Bologna Gugliemo Marconi mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Bologna városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Bologna Gugliemo Marconi és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Bologna Gugliemo Marconi közelében:

 Ki indít járatot Bologna Gugliemo Marconi érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Bologna Gugliemo Marconi Repülőtér

Cím:
Via Triumvirato 84,
I-40132 Bologna,
ITALY

Tel:+39 (0)51 6479615
Fax:+39 (0)51 6479131

Webhely:

Tulajdonos:
Aeroporto Guglielmo Marconi di Bologna S.p.A.

 Helyszíni információ

Hosszúság:11° 17' 33'' E
Szélesség:44° 31' 50'' N
IATA kód:BLQ
ICAO kód:LIPE

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.