Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Buenos Aires Jorge Newbery repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Buenos Aires Jorge Newbery repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Buenos Aires Jorge Newbery repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Buenos Aires Jorge Newbery-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Buenos Aires Jorge Newbery mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Buenos Aires városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Buenos Aires Jorge Newbery és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Buenos Aires Jorge Newbery közelében:

 Ki indít járatot Buenos Aires Jorge Newbery érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Buenos Aires Jorge Newbery Repülőtér

Cím:
Avenida Rafael Obligado S/N,
C 1425 DAA Buenos Aires,
ARGENTINA

Tel:+54 (0)11 47786525
Fax:+54 (0)11 45655300

 Helyszíni információ

Hosszúság:58° 24' 56'' W
Szélesség:34° 33' 32'' S
IATA kód:AEP
ICAO kód:SABE

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.