Járatok innen: Peking ide: Kuangtung

Akciós repülőjegy-ajánlatok Peking területéről Kuangtung repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Peking területéről Kuangtung területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Peking területéről Kuangtung területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése60 824 Ft, Kuangcso
A legolcsóbb hónap a repülésremájus
Átlagos menetidő3 óra 22 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérPeking Daxing
A legnépszerűbb légitársaságokAir China

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Peking és Kuangtung között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 60 824 Ft. Ez Kuangtung átlagos jegyárához (195 948 Ft) képest jó lehetőség.
Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Peking és a(z) Hujcsou repülőtér között. Általában május a legolcsóbb hónap a repülésre Peking és a(z) Csuhaj repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Peking és a(z) Sencsen repülőtér között. Peking és a(z) Kuangcso repülőtér között pedig általában május a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Peking és Kuangtung között 2024. május 30., csütörtök napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Peking Daxing repülőtér és a(z) Peking Capital repülőtér is kínál közvetlen járatot Kuangtung területére.
Ha Peking a kiindulópontod, Kuangtung területén Kuangcso a legolcsóbb úti cél. Kuangcso legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Kuangcso.
Az átlagos menetidő Peking és Kuangtung között 3 óra és 22 perc.
Legnépszerűbb járatok