Járatok innen: Szöul ide: Santung

Akciós repülőjegy-ajánlatok Szöul területéről Santung repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Szöul területéről Santung területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Szöul területéről Santung területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése39 225 Ft, Csingtao
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő1 óra 31 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérSzöul Incheon Nemzetközi Repülőtér
A legnépszerűbb légitársaságokKorean Air

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Szöul és Santung között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 39 287 Ft. Ez Santung átlagos jegyárához (77 243 Ft) képest jó lehetőség.
Általában július a legolcsóbb hónap a repülésre Szöul és a(z) Vejhaj repülőtér között. Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Szöul és a(z) Csingtao repülőtér között. Általában augusztus a legolcsóbb hónap a repülésre Szöul és a(z) Linyi repülőtér között. Szöul és a(z) Jentaj repülőtér között pedig általában június a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Szöul és Santung között 2024. június 3., hétfő napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Szöul Incheon Nemzetközi Repülőtér repülőtér közvetlen járatokat kínál Santung területére.
Ha Szöul a kiindulópontod, Santung területén Csingtao a legolcsóbb úti cél. Csingtao legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Csingtao.
Az átlagos menetidő Szöul és Santung között 1 óra és 30 perc.