Járatok innen: Koppenhága ide: Nordland megye

Akciós repülőjegy-ajánlatok Koppenhága területéről Nordland megye repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Koppenhága területéről Nordland megye területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Koppenhága területéről Nordland megye területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése73 520 Ft, Bodø
A legolcsóbb hónap a repülésreszeptember
A legolcsóbb indulási repülőtérKoppenhága

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Koppenhága és Nordland megye között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 73 520 Ft. Ez Nordland megye átlagos jegyárához (135 707 Ft) képest jó lehetőség.
Általában június a legolcsóbb hónap a repülésre Koppenhága és a(z) Leknes repülőtér között. Általában november a legolcsóbb hónap a repülésre Koppenhága és a(z) Sandnessjoen repülőtér között. Általában szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre Koppenhága és a(z) Bodo repülőtér között. Koppenhága és a(z) Andenes repülőtér között pedig általában július a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Koppenhága és Nordland megye között 2024. szeptember 5., csütörtök napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
Jelenleg nincsenek közvetlen repülőjáratok Koppenhága és Nordland megye között, de átszállással tudsz repülni.
Ha Koppenhága a kiindulópontod, Nordland megye területén Bodø a legolcsóbb úti cél. Bodø legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Bodø.