Járatok innen: Koppenhága ide: Kitaa

Akciós repülőjegy-ajánlatok Koppenhága területéről Kitaa repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Koppenhága területéről Kitaa területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Koppenhága területéről Kitaa területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése326 274 Ft, Nuuk
A legolcsóbb hónap a repülésreszeptember
Átlagos menetidő4 óra 49 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérKoppenhága
A legnépszerűbb légitársaságokAir Greenland

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Koppenhága és Kitaa között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 325 678 Ft. Ez Kitaa átlagos jegyárához (502 491 Ft) képest jó lehetőség.
Általában szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre Koppenhága és a(z) Nuuk repülőtér között. Általában szeptember a legolcsóbb hónap a repülésre Koppenhága és a(z) Narsarsuaq repülőtér között. Általában augusztus a legolcsóbb hónap a repülésre Koppenhága és a(z) Kangerlussuaq repülőtér között. Koppenhága és a(z) Ilulissat repülőtér között pedig általában június a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Koppenhága és Kitaa között 2024. szeptember 5., csütörtök napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Koppenhága repülőtér közvetlen járatokat kínál Kitaa területére.
Ha Koppenhága a kiindulópontod, Kitaa területén Nuuk a legolcsóbb úti cél. Nuuk legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Nuuk.
Az átlagos menetidő Koppenhága és Kitaa között 4 óra és 49 perc.