Járatok innen: Koppenhága ide: Massachusetts

Akciós repülőjegy-ajánlatok Koppenhága területéről Massachusetts repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Koppenhága területéről Massachusetts területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Koppenhága területéről Massachusetts területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése99 106 Ft, Boston
A legolcsóbb hónap a repülésrejúnius
Átlagos menetidő8 óra 18 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérKoppenhága
A legnépszerűbb légitársaságokScandinavian Airlines

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Koppenhága és Massachusetts között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 99 106 Ft. Ez Massachusetts átlagos jegyárához (185 447 Ft) képest jó lehetőség.
Jelenleg június a legolcsóbb hónap a repülésre Koppenhága és a(z) Boston Logan International repülőtér között. Koppenhága és a(z) Nantucket repülőtér között általában június a legolcsóbb hónap a repülésre. Koppenhága és a(z) Worcester repülőtér között pedig általában augusztus a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Koppenhága és Massachusetts között 2024. június 4., kedd napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Koppenhága repülőtér közvetlen járatokat kínál Massachusetts területére.
Ha Koppenhága a kiindulópontod, Massachusetts területén Boston a legolcsóbb úti cél. Boston legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Boston-Logan Internacional.
Az átlagos menetidő Koppenhága és Massachusetts között 8 óra és 18 perc.