Járatok innen: Bukarest ide: Dél-Égei-szigetek

Akciós repülőjegy-ajánlatok Bukarest területéről Dél-Égei-szigetek repülőtereire

Olcsó repülőjegyeket keresel Bukarest területéről Dél-Égei-szigetek területére, vagy a last minute utak érdekelnek? Itt megtalálod a legolcsóbb egyirányú és oda-vissza jegyeket.

Repülés Bukarest területéről Dél-Égei-szigetek területére

Építs ezekre a hasznos adatokra a repüléshez.
Legolcsóbb repülőjegy keresése32 645 Ft, Míkonosz
A legolcsóbb hónap a repülésrejúlius
Átlagos menetidő1 óra 49 perc
A legolcsóbb indulási repülőtérBukarest Henri Coandă Intl
A legnépszerűbb légitársaságokWizz Air Malta

Gyakran ismételt kérdések

Megnéztük az összes oda-vissza járatot Bukarest és Dél-Égei-szigetek között, amit az elkövetkező 12 hónapra találtunk. Úgy tűnik, hogy a legjobb ár 32 691 Ft. Ez Dél-Égei-szigetek átlagos jegyárához (101 930 Ft) képest jó lehetőség.
Általában október a legolcsóbb hónap a repülésre Bukarest és a(z) Rodosz repülőtér között. Általában november a legolcsóbb hónap a repülésre Bukarest és a(z) Kárpathosz repülőtér között. Általában július a legolcsóbb hónap a repülésre Bukarest és a(z) Míkonosz repülőtér között. Bukarest és a(z) Kasztelórizo repülőtér között pedig általában augusztus a legolcsóbb hónap a repülésre.
Átnéztük a naptárban a járatokat, és azt találtuk, hogy jelenleg Bukarest és Dél-Égei-szigetek között 2024. július 13., szombat napján a legolcsóbbak a repülőjegyek.
A(z) Bukarest Henri Coandă Intl repülőtér közvetlen járatokat kínál Dél-Égei-szigetek területére.
Ha Bukarest a kiindulópontod, Dél-Égei-szigetek területén Míkonosz a legolcsóbb úti cél. Míkonosz legolcsóbb repülőtere jelenleg a(z) Míkonosz.
Az átlagos menetidő Bukarest és Dél-Égei-szigetek között 1 óra és 49 perc.