Santo Domingo

2019. szept. 27.2019. szept. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Santo Domingo területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Mon Cricket Hotel, Villa Chalet San Cristobal Hotel Resort és Lidotel Hotel Boutique San Cristobal. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Santo Domingo területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 21 041 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Santo Domingo városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 45 089 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 24 799 Ft körül alakult. Ez 8%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 26 866 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Santo Domingo városához a legközelebb eső repülőtér Santo Domingo (STD) (5,84 km). További közeli repülőterek: San Cristobal (32,48 km) San Antonio (55,59 km)

Utazás tervezése ide: Venezuela

Santo Domingo területe és vonzáskörzete