Savannakhet

2019. dec. 19.2019. dec. 20.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Savannakhet területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sodachan Guesthouse, Phoisai Guest House és PHILAVANH HOTEL. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Savannakhet területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Savannakhet területén

7 870 Ft-tól
16 133 Ft-tól
14 559 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 5 509 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Savannakhet városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 6 689 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 5 509 Ft körül alakult. Ez 7%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 5 903 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Savannakhet városához a legközelebb eső repülőtér Savannakhet (ZVK) (1,66 km).

Utazás tervezése ide: Laosz