Virac

2019. aug. 26.2019. aug. 27.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Virac területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Casa Remedios Bed&Breakfast, Puraran Beach House és JoSurfInn, Puraran Beach & Majestics. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Virac területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 7 105 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Virac városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 9 592 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 8 881 Ft körül alakult. Ez 7%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 8 230 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Virac városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 28,1 °C/82,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb május hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,0 °C/89,6 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 22,6 °C/72,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Virac városához a legközelebb eső repülőtér Virac (VRC) (3,37 km). További közeli repülőterek: Legaspi (71,81 km)

Utazás tervezése ide: Fülöp-szigetek