Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Toronto - New York John F Kennedy útvonalon!

járatinformációk innen: Toronto ide: New York John F Kennedy

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

49 612 Ft

Közvetlen légitársaságok

5

Járatok a héten

38

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 592 kilométer

1ó 34p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Delta

New York John F Kennedy

1 repülőtér

A cikkben szereplő információk 2016 augusztusában aktuálisak biztosan

Népszerű légi útvonalról van szó, ahol több légitársaság járataival is utazhatunk. Például a Delta és az American Airlines is indít közvetlen gépeket Torontóból a New York John F. Kennedy repülőtérre. Emellett többféle átszállásos utazási kombináció is foglalható, így meglehetősen rugalmasan választhatjuk ki a számunkra ideális verziót. A járatok nagyrésze a Toronto Pearson nemzetközi repülőtérről száll fel. Ez egyébként egész Kanada legnagyobb repülőtere, és Toronto belvárosától mintegy 25 km-re terül el. A gépek a John F. Kennedy repülőtérre érkeznek, ami New York legforgalmasabb reptere, és mintegy 30 km-re fekszik a városközponttól, nyugati irányban.

A járatok Toronto Pearson reptérről indulnak - az adott légitársaságtól függ, hogy melyik terminálról. Az American Airlines és a Delta járatai is a 3-as terminálról szállnak fel, ahol jól elüthetjük a várakozás idejét. A terminálon kedvünkre internetezhetünk, ha a nálunk lévő okostelefonnal, tablettel vagy laptoppal rácsatlakozunk a reptér wifi hálózatára. Vásárlási és étkezési lehetőségekben sincs hiány a terminálon. A vendéglátó egységek kínálatának köszönhetően akkor sem kell zavarba jönnünk, ha csak gyors bekapnánk valami harapnivalót, de akkor sem, ha egy komplett menüt szeretnénk végigenni. Igazi gasztro-kalandozásba is keveredhetünk, ugyanis Torontó néhány legismertebb séfjének ízremekeiből is lakmározhatunk a reptéren. Ha shoppingolnánk, akkor azt megtehetjük akár a vámmentes üzletben, és emellett még például divatos ruhákat, magazinokat, lábbeliket, szuveníreket is vehetünk.

A járatok a John F. Kennedy repülőtérre érkeznek, ahol a terminálok között utazhatunk az Airtrain nevű magasvasúttal, ez New York tömegközlekedési eszközeihez is csatlakozást biztosít (például mellékágairól átszállhatunk az A, E J és Z metróvonalakra). Az Airtrain mintegy 7-15 percenként indul, és speciális metrójeggyel használhatjuk – a reptéri terminálok között ingyenes vele a közlekedés. Emellett autóbérlésre is van lehetőség.

Azoknak a magyar állampolgároknak kell vízum az Amerikai Egyesült Államokba történő beutazáshoz, akik nem jogosultan vízummentesen belépni az országba a Vízummentességi Program keretében. A magyar állampolgárok maximum 90 napot tartózkodhatnak az USA-ban vízum előzetes beszerzése nélkül turista és üzleti célból – ha regisztráltak az ESTA rendszerében elektronikus beutazási engedélyért.

Infómorzsák New Yorkról

New Yorkban az időjárás elég szeszélyes. A telek általában hidegek, és gyakran havazik. A tavasz és az ősz kellemesnek számít, nyáron viszont nem ritka a 33-38 Celsius fok sem. Landoláskor ne felejtsük el átállítani az órákat! Óraátállítással nem kell foglalkoznunk, mivel mindkét város az UTC -5 időzónához tartozik, a nyári időszámítás idején pedig az UTC -4 van érvényben.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.