Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Washington - Budapest útvonalon!

járatinformációk innen: Washington ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

141 306 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 7352 kilométer

10ó 20p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Lufthansa

Budapest

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Budapest csak egy repülőtérrel rendelkezik: Budapest.
A Skyscanneren Washington indulású, Budapest úti célú járatra talált legjobb ár 141 306 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
10ó 20p az átlagos repülési idő Washington indulással, Budapest úti célig.
Nincs légitársaság, melynek Washington indulással közvetlen járata van Budapest úti célhoz.

A feltüntetett információk 2016 márciusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Washingtonból Budapestre

Washingtonból jelenleg csak egy vagy két átszállásos járatokkal tudunk elrepülni Budapestre. A Washington Ronald Reagan Nemzetközi Repülőtérről (DCA) az Air Canada, American Airlines, Air Berlin, KLM, United Airlines, Air France és a British Airways, a Washington Dulles Nemzetközi Repülőtérről (IAD) az United Airlines, Lufthansa, Brussels Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Iberia, Delta és a KLM, a Baltimore-Washington Thurgood Marshall Nemzetközi Repülőtérről (BWI) pedig az Air Canada, British Airways, Air France, KLM, Air Berlin, United Airlines és a Lufthansa légitársaságok biztosítanak közvetett járatokat Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre (BUD).

Terminál információk

A Ronald Reagan repülőtéren három terminál szolgálja ki az utasokat. Járatunk pontos terminál információját könnyedén ellenőrizhetjük a repülőtér hivatalos honlapján, online jegykezelés esetén a beszállókártyánkon, a repülőjegyünkön vagy a reptéri információs kijelzőkön. Mindhárom terminálon találunk vámmentes termékeket, könyveket, ajándéktárgyakat, szórakoztató elektronikai cikkeket, ruházatot és játékokat árusító üzleteket.

A Dulles repülőtéren egy terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A légitársaságok utasfelvételi pultjait az indulási csarnok alsó szintjén találjuk. A biztonsági ellenőrzés után a tranzit területén többféle üzlet és étterem kínálataiból válogathatunk. Házias helyi ételeket a The Kitchen by Wolfgang Puck étteremben, angol pub menüket a The Firkin & Foxban, klasszikus amerikai gyorsételeket pedig a Smashburgerben és a Cosiban fogyaszthatunk.

A Baltimore-Washington Thurgood Marshall repülőtéren egy nagy terminál üzemel, ami négy (A, B,C,D) részre van osztva. A check-in pultokat az indulási csarnok alsó szintjén találjuk. Ezen a repülőtéren is minden megtalálható, ami utazásunkat kellemesebbé teszi, legyen az családi, kényelmi vagy üzleti szolgáltatás. A szolgáltatások mellett, rengetek hangulatos étterem, modern bár és kávézó, valamint világmárkákat és egyéb termékeket árusító üzletek is rendelkezésre állnak.

Hasznos információk

A repülőtérre, tengerentúli utazás esetén ajánlatos már a járat indulása előtt három órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. A belvárostól 7 km-re fekvő Washington Ronald Reagan repülőtérre a legegyszerűbben a sárga vagy a kék vonalakon közlekedő metrókkal utazhatunk. A Dulles repülőtér 45 km-re fekszik a várostól. Ide a legolcsóbban a 15-20 percenként induló Flyer Silver Line Express buszokkal utazhatunk. A várostól 55 km-e fekvő Baltimore-Washington repülőtérre az Amtrak vonatokkal juthatunk el a legegyszerűbben.

Mire számíthatunk Budapesten

Budapestre érkezve enyhébb időjárással számolhatunk, mint Washingtonban. A két város között +6 órás időeltolódás van. Budapest repülőtere a belvárostól 22 km-re fekszik, ahonnan a leggyorsabban és a legegyszerűbben a terminál előtt várakozó taxikkal juthatunk a központba.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.