Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Bécs - Berlin útvonalon!

járatinformációk innen: Bécs ide: Berlin

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

20 168 Ft

Közvetlen légitársaságok

3

Járatok a héten

93

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 532 kilométer

1ó 15p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Austrian Airlines

Berlin-Tegel és Berlin Schönefeld

2 repülőtér

A feltüntetett információk 2015 decemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Bécsből Berlinbe

Bécsből a hét minden napján számos légitársaság közvetlen járataival juthatunk el Németország fővárosába, Berlinbe. Bécs Nemzetközi Repülőtérről (VIE) Berlin Schönefeld Repülőtérre (SXF) közvetlen járatokat hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap az Easyjet légitársaság biztosít. Berlin fő repülőterére a Berlin Tegel Repülőtérre (TXL) az Air Berlin, az Austrian Airlines és a Lufthansa légitársaságok biztosítanak a hét minden napján, naponta többször is közvetlen járatokat Bécsből.

Terminál információk

A bécsi repülőtéren négy terminál van, amiből az 1-es, az 1A és a 3-as szolgálja ki az utasokat. A 2-es terminál jelenleg csak átjáróként szolgál a B, C és D kapukhoz, valamint a közös tranzit területhez. A Berlinbe közvetlen járatokat indító Easyjet és az Air Berlin gépei az 1-es terminálból, az Austrian Airlines és a Lufthansa járatai a 3-as terminálból indulnak. A jegykezelést többféle módon intézhetjük. Még otthonról online formában, vagy mobil applikáción keresztül, a városban a Wien Mitte pályaudvar City Air terminálján, valamint a repülőtéren az utasfelvételi pultoknál vagy az önkiszolgáló check-in automatákon. A City Air szolgáltatásait a CAT vonatjegyekkel rendelkező utasok vehetik igénybe akár 24 órával a járat indulása előtt. A jegykezelés és az utasbiztonsági ellenőrzés után a tranzit területén éttermek és üzletek, pénzváltó, ATM automaták, mobil és laptop töltő állomások, ingyenes wifi szolgáltatás és prémium várótermek állnak az utasok rendelkezésére. Ha a városba nem sikerült mindent megvásárolnunk, a repülőtéren könnyedén pótolhatjuk. Kisebb ajándéktárgyakat, tradicionális osztrák élelmiszereket és italokat a Flavors of Austriaban és a Senses of Austriaban szerezhetünk be. Vámmentes termékeket, parfümöket, italokat és dohányárut a Heinemann Duty Freeben vásárolhatunk. A legnagyobb divatmárkák kollekcióiból szemezgethetünk a Longchamp, Salvatore Ferragamo, Victoria's Secret, Furla és a Hugo Boss butikokban. Ha megéheztünk, számos étterem és bisztró fogásaiból, valamint a jól ismert gyorséttermi láncok kínálataiból válogathatunk. Hagyományos osztrák és bécsi specialitásokat a Zugvogelben és a Kulinariatban fogyaszthatunk.

Hasznos információk

A Bécs belvárosától 16 km-re fekvő repülőtérre leggyorsabban a CAT és az S-Bahn szerelvényeivel, a Vienna Airport Lines buszokkal vagy taxival utazhatunk. A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok érvényes személyi igazolvánnyal utazhatnak Bécsből Berlinbe.

Mire számíthatunk Berlinben

Berlinben nyáron kellemesen meleg időjárás van, nagyon ritkák a 30 fok feletti hőmérsékletek, télen pedig fagypont körüli értékek a jellemzőek. A csapadék nagyjából egyenletesen oszlik el a hónapok között. A Schönefeld repülőtér 21 km-re fekszik a belvárostól. A városba a fél óránként közlekedő Airport Express vonattal utazhatunk a leggyorsabban. A vonatmegállóhoz 5-6 perces sétával érhetünk el, vagy a terminál elől tíz percenként induló 162-es busszal. A Tegel repülőtér a központtól 11 km-re fekszik, ahonnan a legegyszerűbben a TXL és a X9 JetExpressBus járataival, valamint a 128-as és a 109-es buszokkal utazhatunk a belvárosba. Természetesen mind a két repülőtéren taxik is rendelkezésre állnak.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.