Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Moszkva - Szentpétervár Pulkovo útvonalon!

járatinformációk innen: Moszkva ide: Szentpétervár Pulkovo

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

16 561 Ft

Közvetlen légitársaságok

16

Járatok a héten

465

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 638 kilométer

1ó 10p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Aeroflot

Szentpétervár Pulkovo

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Szentpétervár Pulkovo csak egy repülőtérrel rendelkezik: Szentpétervár Pulkovo.
A Skyscanneren Moszkva indulású, Szentpétervár Pulkovo úti célú járatra talált legjobb ár 16 561 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
1ó 10p az átlagos repülési idő Moszkva indulással, Szentpétervár Pulkovo úti célig.
16 légitársaság van, melynek Moszkva indulással közvetlen járata van Szentpétervár Pulkovo úti célhoz.
Heti 465, Moszkva indulású járat van Szentpétervár Pulkovo úti célhoz július hónapban.

A feltüntetett információk 2016 augusztusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Moszkvából Szentpétervárra

A hét minden napján repülhetünk Moszkva mindhárom repülőteréről Szentpétervárra. A Sheremetyevo Nemzetközi Repülőtérről (SVO) az Aeroflot Russian Airlines, a Vnukovo Nemzetközi Repülőtérről (VKO) az UTair és az Aeroflot Russian Airlines, a Domodedovo Nemzetközi Repülőtérről (DME) pedig az S7 Airlines, Yamal Airlines és az Ural Airlines légitársaságok biztosítanak közvetlen járatokat Pulkovo Nemzetközi Repülőtérre (LED). Közvetett egy vagy két átszállásos járatokat az Air Baltic, LOT, Finnair, UTair, RusLine, Belavia Belarusian Airlines és a Nordavia légitársaságok biztosítanak Moszkva és Szentpétervár között.

Terminál információk

A Sheremetyevo repülőtéren négy terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A Szentpétervárra közvetlen járatokat indító Aeroflot Russian Airlines járatai a D terminálról indulnak. Az indulási csarnokot, ahol az utasfelvételi pultok és az önkiszolgáló jegykezelő automaták vannak, a terminál harmadik emeletén találjuk. Még a biztonsági ellenőrzés előtt kisebb ajándékokat és emléktárgyakat a Souvenir Shopban, szórakoztató elektronikai cikkeket és utazási kellékeket pedig az Eurosetben vásárolhatunk. Az ellenőrzések után, a tranzit területén a Nasha Pressa, a Swarovski és a J&W üzletek kínálataiból válogathatunk. Ha megéheztünk házias orosz ételeket a Mama Russia-ban, kiváló ír söröket és tipikus pub menüket pedig a Katie O’Connor’s-ban fogyaszthatunk.

A háromterminálos Vnukovo repülőtéren a belföldi járatok, így a Szentpétervárra induló járatok is az A terminálról indulnak. A légitársaságok check-in pultjait a terminál második emeletén találjuk. A terminálon számos exkluzív márkát, vámmentes terméket, játékot, kozmetikai cikket, delikátesz élelmiszereket, ajándéktárgyakat és utazási kellékeket árusító üzlet, valamint helyi és nemzetközi ételeket kínáló étterem és bisztró kínálataiból válogathatunk.

A Domodedovo repülőtéren egy terminál üzemel. A légitársaságok utasfelvételi pultjai a terminál első emeletén vannak. Ha Szentpétervárra a Yamal Airlines vagy az Ural Airlines légitársaságokkal utazunk, a pultokon kívül jegyeinket gyorsan és egyszerűen kezeltethetjük, az indulási csarnokban kihelyezett önkiszolgáló check in automatákon is. A repülőtéren többek között megtaláljuk, a Runway Duty Free és a Heinemann Duty Free vámmentes üzleteket, az ajándékokat és kézműves emléktárgyakat árusító Moscow Souvenirs-t, vagy a delikátesz élelmiszereket és minőségi italokat kínáló Runway Gourmet-et és a Mlesna-t. Az éttermek terén válogathatunk az orosz, olasz, üzbég, ázsiai, osztrák és az indiai konyha finomságaiból, vagy a gyorséttermek kínálataiból.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járatok indulása előtt három, minimum két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Mindhárom repülőtérre a leggyorsabban az éjjel-nappal közlekedő Aeroexpress vonatokkal utazhatunk, vagy választhatjuk a helyi buszjáratokat, valamint a taxikat is. Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel és vízummal utazhatnak Szentpétervárra.

Mire számíthatunk Szentpéterváron

Szentpéterváron hasonlóan, mint Moszkvában, nyáron 20 fok körüli értékek, télen pedig fagypont alatti hőmérsékletek a jellemzőek. A legtöbb csapadék júniustól októberig esik, de télen is napokig tartó havazásokkal lehet számolni. A Pulkovo repülőtér Szentpétervár központjától 23 km-re fekszik. A városba a 39 EX expressz buszokkal, vagy taxival utazhatunk a legegyszerűbben.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.