Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Miami International - New York útvonalon!

járatinformációk innen: Miami International ide: New York

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

34 670 Ft

Közvetlen légitársaságok

8

Járatok a héten

259

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1779 kilométer

2ó 42p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

American Airlines

New York John F Kennedy, New York Newark Liberty Intl, New York LaGuardia és Stewart nemzetközi

4 repülőtér

Repülőjáratok Miami nemzetközi repülőtérről New Yorkba

A cikkben szereplő információk 2016 májusában aktuálisak biztosan

Népszerű légi útvonalról van szó, ahol több légitársaság járataival is repülhetünk átszállás nélkül. Közvetlen gépeket indít például ezen a vonalon az American Airlines, az United, a Delta és a Frontier Airlines, emellett több egy- és két átszállásos utazási kombináció is foglalható. Jellemzően napi tucatnyi járat közül választhatunk, így elég rugalmas az utazás időpontja. A gépek a Miami nemzetközi repülőtérről szállnak fel, ami mintegy 14 km távolságra terül el Miami belvárosától, északnyugati irányban. A járatok New York több repülőterére érkeznek (a La Guardia, a John F. Kennedy és a Newark Liberty reptereken is landolnak a gépek).

Az American Airlines járatai jellemzően az Északi terminál D csarnokától szállnak fel, az United és a Frontier Airlines gépei pedig a központi terminál G csarnokától. A Delta gépei pedig jellemzően a Déli terminál H csarnokától indulnak. A reptéri várakozás során internetezéssel is elüthetjük az időnket. A terminálokon rácsatlakozhatunk a wifi hálózatra, és ingyenes böngészhetünk utazással, turistalátványosságokkal kapcsolatos weboldalakat. Ha egyéb oldalakat is böngészgetnénk, azt némi fizetség fejében tehetjük meg. A terminálokon pénzváltót és ATM automatákat is találunk. A Déli terminál H csarnokában kellemes SPA kezeléseket is beiktathatunk a felszállás előtt, masszázs, manikűr és pedikűr is szerepel az igénybe vehető szolgáltatások között. A terminálokon bőségesen találunk vásárlási lehetőségeket. Például a Déli Terminál H-n könyveket, magazinokat, ruhákat, kiegészítőket és kozmetikai termékeket is vásárolhatunk. Ha beülnénk valahova enni-inni egyet, akkor ezen a terminálon szendvics bárt, kávézót és bárt is találunk.

A járatok New York La Guardia, John F. Kennedy vagy Newark Liberty repülőterére érkeznek. a továbbutazásra mindhárom reptérről praktikus megoldást jelentenek az ún. JFK AirTrain vonatok, amik megállnak a termináloknál is, és a repterek körüli utat ráadásul ingyenesen is megtehetjük velük. A Delta légitársaság járatai jellemzően a La Guardia repülőtér C vagy D terminálján landolnak. A reptéren a terminálok között ingyenes buszjáratokkal közlekedhetünk, az éjjeli órák kivételével. A La Guardia reptér kb. 8 km távolságra van Manhattantől, és változatos közlekedési módok állnak rendelkezésünkre a továbbutazásra. A buszjáratokkal elérhetjük New York metróvonalait és vasútállomásait is, illetve a város frekventált pontjait. Bérelt autóval és taxikkal mindhárom repülőtérről továbbutazhatunk.

Belföldi járatról van szó, egyébként pedig vízumra mindenkinek szüksége van az Egyesült Államokba történő beutazáshoz, aki nem jogosult a Vízummentességi Program keretében a vízummentes belépésre. A magyar állampolgárok legfeljebb 90 napot tartózkodhatnak az USA-ban vízum előzetes beszerzése nélkül, turista és üzleti célból – ha regisztráltak az ESTA rendszerében elektronikus beutazási engedélyért.

Infómorzsák New Yorkról

Miami és New York is az UTC -5 időzónába tartozik, így landoláskor nincs szükség óraátállításra. A nyári időszámítás idején pedig mindkét városban az UTC -4 időzóna az érvényes. New York időjárása meglehetősen változékony. A telek hidegek és gyakran havazik. A tavasz és az ősz kellemes általában, nyáron viszont nem ritkán nagy a hőség.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.