Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z London - Zürich útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Zürich úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: London ide: Zürich

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

22 115 Ft

Közvetlen légitársaságok

5

Járatok a héten

178

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 769 kilométer

1ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

SWISS

Zürich

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Zürich csak egy repülőtérrel rendelkezik: Zürich.
A Skyscanneren London indulású, Zürich úti célú járatra talált legjobb ár 22 115 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
1ó 30p az átlagos repülési idő London indulással, Zürich úti célig.
5 légitársaság van, melynek London indulással közvetlen járata van Zürich úti célhoz.
Heti 178, London indulású járat van Zürich úti célhoz január hónapban.

A feltüntetett információk 2015 decemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Londonból Zürichbe

London hat repülőtere közül négyről repülhetünk Svájc legnagyobb városába, Zürichbe. A London Heathrow Repülőtérről (LHR) a hét minden napján, naponta többször is a British Airways és a Swiss légitársaságok biztosítanak közvetlen járatokat Zürich Nemzetközi Repülőtérre (ZRH).  Az Easyjet közvetlen London – Zürich járatai a Gatwick Repülőtérről (LGW) és London Luton Repülőtérről (LTN) indulnak. A London City Repülőtérről (LCY) közvetlen zürichi járatokat a British Airways és a Swiss légitársaságok indítanak.

Terminál információk

A belvárostól 25 km-re fekvő Heathrow, London legnagyobb és legforgalmasabb repülőtere. A leggyorsabban, 15 perc alatt, a Paddington állomástól induló Heathrow Express vonattal juthatunk a repülőtérre. A Zürichbe induló British Airways járatai az 5-ös terminálból indulnak, ahol az utasfelvételi pultokat a terminál legfelső emeletén találjuk. A Swiss járatai a 2-es terminálból indulnak, ahol szintén a legfelső szinten történik az utasregisztráció. Mind a két terminálon bőven találunk különféle üzleteket, mint például a Caviar House & Prunier, Boots,Cath Kidston, Hamleys, Harrods vagy a World Duty Free. Természetesen a repülőtéren minden elérhető, ami kényelmesebbé teszi az utazást, legyen az prémium vagy családosoknak kialakított várók, pénzügyi szolgáltatások vagy ingyenes wifi hálózat.

A Gatwick repülőtérre a legegyszerűbben a Victoria pályaudvarról induló Gatwick Express vonattal juthatunk el. A vonat a déli terminál előtt áll meg, ahonnan az Easyjet zürichi járatai is indulnak. A jegykezelés és az utasbiztonsági ellenőrzés után, számos üzlet, étterem és bár várja az utasokat. Az éttermek terén válogathatunk a jól ismert gyorséttermi láncok kínálataiból, valamint az angol, francia, olasz és az amerikai konyha különlegességeiből.

Az egy terminálos Luton repülőtér 52 km-re fekszik London belvárosától, ahova szintén vonattal a legegyszerűbb és leggyorsabb az eljutás. A terminálon belül a check-in pultokat a földszinten találjuk. Az 1-18 kapuk a várótól 15 perces sétával érhetőek el, ezért ajánlatos folyamatosan figyelemmel követni az információs kijelzőkön a kapuk nyitási idejét, hogy időbe elérjük őket.

A London City repülőtér leginkább az üzleti utazókat szolgálja ki. Mivel a repülőtér a városban van, így  könnyen megközelíthető taxival, a DLR szerelvényeivel, vagy buszokkal is. A repülőtéren egy kis terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A terminálon minden alapszolgáltatás biztosítva van, ami az utazáshoz szükséges, mint üzletek, éttermek, várótermek, pénzváltók és ATM automaták.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok Svájcba érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal utazhatnak. 

Mire számíthatunk Zürichben

Svájcban általában hűvösebb időjárással kell számolnunk, mint Londonban. Nyáron kellemesen meleg az idő, viszont nagyon sok a csapadék. Télen gyakran fagypont alatti hőmérsékletek és minimális csapadék a jellemző. London és Zürich között +1 órás időeltolódás van. A repülőtér a központtól 12 km-re fekszik. A városba az SBB vonatokkal, villamossal, busszal vagy taxival utazhatunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.