Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z London - Reykjavík útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Reykjavík úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: London ide: Reykjavík

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

13 546 Ft

Közvetlen légitársaságok

8

Járatok a héten

76

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1897 kilométer

3ó 0p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Icelandair

Reykavik Keflavik és Reykjavik Dom

2 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Reykjavík 2 repülőtérrel rendelkezik: Reykavik Keflavik és Reykjavik Dom.
A Skyscanneren London indulású, Reykjavík úti célú járatra talált legjobb ár 13 546 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
3ó 0p az átlagos repülési idő London indulással, Reykjavík úti célig.
8 légitársaság van, melynek London indulással közvetlen járata van Reykjavík úti célhoz.
Heti 76, London indulású járat van Reykjavík úti célhoz január hónapban.

A feltüntetett információk 2016 januárban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Londonból Reykjavíkba

London négy repülőteréről is közvetlen járatokkal juthatunk el Izland fővárosába, Reykjavíkba. London Luton Repülőtérről (LTN) az EasyJet, London Gatwick Repülőtérről (LGW) a Wow Air, EasyJet és az Icelandair, London Stansted Repülőtérről (STN) az EasyJet, London Heathrow Repülőtérről (LHR) pedig az Icelandair és a British Airways légitársaságok biztosítanak közvetlen járatokat Reykjavík Keflavík Nemzetközi Repülőtérre (KEF). Reykjavík másik repülőterére, a Reykjavík Repülőtérre (RKV) egyetlen járat sem indul Londonból.

Terminál információk

London központjától 52 km-re fekvő Lutonra a leggyorsabban az East Midlands és a First Capital Connect vonatjárataival juthatunk el. A vonatállomás pár percre van a repülőtértől, ahonnan 10 percenként buszok közlekednek a terminálhoz. A repülőtér egy terminállal üzemel. Az ellenőrzések után a tranzit területén pénzváltó, ATM automata, prémium váróterem, internet kioszkok és többféle üzlet áll rendelkezésre. Étkezési lehetőséget többek között a Benugo, Est Bar és a Frankie & Benny's biztosítanak.

A kétterminálos Gatwick repülőtér a belvárostól 40 km-re fekszik. Ide legegyszerűbben a Stansted Express vonataival utazhatunk.A vonat a déli terminál előtt áll meg, ahonnan ingyenes buszok indulnak az északi terminálhoz. A Reykjavíkba induló Wow Air járatai a déli terminálból, az EasyJet és az Icelandair járatai az északi terminálból indulnak. Mindkét terminálon számos üzlet, butik, étterem és bár várja az utasokat. Az éttermek terén válogathatunk a jól ismert gyorséttermi láncok kínálataiból, valamint az angol, francia, olasz és az amerikai konyha ízeiből.

Stansted a központtól 50 km-re fekszik, ahova a Stansted Express vonattal vagy a Terravison, National Express és az easyBus buszokkal utazhatunk. A repülőtéren egy modern, tágas terminál szolgálja ki az összes járatot. Az indulási csarnokban többek között megtaláljuk a Rituals, Boots, Fat Face, Next, Lacoste és a Superdry üzleteit, valamint a Giraffe, Leon és Wetherspoon éttermeket.

London legforgalmasabb repülőterét a Heathrowt, 25-km-re a belvárostól találjuk. A leggyorsabban a Heathrow Express vonattal vagy a Piccadilly metróval jutunk a repülőtérre. Az Icelandair járatai a 2-es terminálból, a British Airways járatai pedig az 5-ös terminálból indulnak.Mindkét terminálon bőven találunk különféle üzleteket, hazai és nemzetközi éttermeket és bisztrókat. A repülőtéren prémium és családosoknak kialakított várótermek, pénzügyi, üzleti és VIP szolgáltatások, valamint ingyenes wifi hálózat áll az utasok rendelkezésére.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt legalább két órával, forgalmasabb repülőterekre, mint a Heathrow és a Gatwick, három órával az indulás előtt megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok Londonból Reykjavíkba érvényes személyi igazolvánnyal utazhatnak.

Mire számíthatunk Reykjavíkban

Reykjavíkban hűvösebb nyarak, és viszonylag enyhe telek vannak. Nyáron 14 fok körüli hőmérsékletek, télen pedig fagypont körüli értékek a jellemzőek. A repülőtér Reykjavík belvárosától 50 km-re fekszik. A központba a Strætó, Flybus és az Airport Express buszokkal vagy taxival utazhatunk. A városba a menetidő kb. 45 perc.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.