Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z London - Frankfurt am Main útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Frankfurt am Main úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: London ide: Frankfurt am Main

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

7 843 Ft

Közvetlen légitársaságok

5

Járatok a héten

202

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 585 kilométer

1ó 20p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Lufthansa

Frankfurt Intl és Frankfurt-Hahn

2 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Frankfurt am Main 2 repülőtérrel rendelkezik: Frankfurt Intl és Frankfurt-Hahn.
A Skyscanneren London indulású, Frankfurt am Main úti célú járatra talált legjobb ár 7 843 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
1ó 20p az átlagos repülési idő London indulással, Frankfurt am Main úti célig.
5 légitársaság van, melynek London indulással közvetlen járata van Frankfurt am Main úti célhoz.
Heti 202, London indulású járat van Frankfurt am Main úti célhoz január hónapban.

Repülőjáratok Londonból Frankfurtba

A cikkben szereplő információk 2016 márciusában aktuálisak biztosan

 

Népszerű légi útvonalról van szó, ahol több légitársaság közvetlen járataival is repülhetünk. Például a Ryanair, a British Airways, a Lufthansa és az Air Berlin gépeivel is eljuthatunk Londonból Frankfurtba. London több repülőteréről is indulhatunk, például a Ryanair gépei jellemzően a Stansted repülőtérről indulnak, és a Frankfurt-Hahn repülőtéren landolnak. Ez a reptér mintegy 120 km távolságra található Frankfurttól, és Luxemburghoz közel fekszik. A többi járat egyébként jellemzően a Frankfurt am Main repülőtérre érkezik, ami mintegy 14 km-re terül el Frankfurt belvárosától. Az Air Berlin és a Lufthansa járatai indulhatnak például a London City repülőtérről vagy a Heathrowról, a British Airways gépei szintén.

 

Ha a Ryanair-el utazunk, akkor a Stansted reptér egyetlen termináljáról száll fel a gépünk. Nem egy nagy repülőtérről van szó, de azért jól el lehet tölteni itt is a várakozási időt. Például a terminál étterem kínálatában fogyaszthatunk gyorsételeket, kávékülönlegességeket, tapast, koktélokat, színes salátákat és frissen facsart gyümölcsleveket is fogyaszthatunk.

A British Airways járatai a Heathrow reptér 5-ös termináljáról szállnak fel, míg a Lufthansa gépek a 2-esről. Az 5-ös terminál felér egy komplett bevásárlóközponttal: több mint száz üzletet és éttermet találunk itt. Divatos ruhák és kiegészítők, kozmetikumok, parfümök, játékok, könyvek és magazinok is kaphatók a boltokban. Az éttermekben sem lehet panasz a kínálatra – a gyorsételektől és a szendvicsektől kezdve az olasz konyha remekein át a tengeri herkentyűkig kb minden szerepel az étlapokon. A 2-es terminál vendéglátó egységeiben kóstolhatunk például egészséges hozzávalókból készített gyorsételeket, kávékülönlegességeket, sushit és tengeri herkentyűket is. Az üzletek kínálatában pedig divatos ruhákat, bőrből készült kiegészítőket, órákat, ékszereket és utazási kellékeket is találhatunk.

 

A Ryanair gépei a Frankfurt-Hahn reptéren landolnak, ahonnan többféleképp is továbbutazhatunk. Ha tömegközlekedni tervezünk, akkor elsősorban a busz jöhet szóba. Busszal mintegy 1 és háromnegyed óra alatt juthatunk el Frankfurtba, a menetjegy pedig mintegy 15 euróba kerül. A reptérnek nincs közvetlen vasútállomása, ha ragaszkodunk a vonathoz, akkor mintegy 20 km-es buszúttal juthatunk el a legközelebbi, Bullay város vasútállomására. Taxival és bérelt autóval is továbbutazhatunk. A Frankfurt am Main reptérről busszal és közvetlenül vonattal is eljuthatunk Frankfurtba. A reptér vasútállomását az 1-es terminálon találjuk. A vonatút kevesebb mint 15 perc Frankfurtig, jegyeket a peronra kihelyezett jegyautomatákból vásárolhatunk például. Buszokkal is eljuthatunk Frankfurtba, valamint a környező településekre. A taxi és az autóbérlés is reális opció a továbbutazásra.

 

Alap, hogy érvényes úti okmány legyen nálunk- ez lehet személyi igazolvány vagy útlevél. Az úti okmánynak a visszautazás napján is érvényesnek kell még lennie. Ezt érdemes ellenőriznünk az utazás megkezdése előtt. Ha kiskorú gyermek törvényes képviselője (többnyire szülő) nélkül utazik, akkor fontos, hogy a kísérőjénél, illetve nála legyen egy szülői beleegyező nyilatkozat a külföldre utazással kapcsolatban.

 

Infómorzsák Frankfurtról

Landoláskor 1 órával kell előrébb állítani az órákat, mert London az UTC +0 időzónához tartozik, Frankfurt pedig UTC +1. A nyári időszámítás idején London UTC+1, Frankfurt pedig UTC +2, így az időeltolódás ilyenkor is 1 óra.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.