Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Kuala Lumpur - Denpasar (Bali) útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Kota Denpasar úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Kuala Lumpur ide: Denpasar (Bali)

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

24 960 Ft

Közvetlen légitársaságok

7

Járatok a héten

123

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1987 kilométer

2ó 50p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Hunnu Air

Denpasar (Bali)

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Denpasar (Bali) csak egy repülőtérrel rendelkezik: Denpasar (Bali).
A Skyscanneren Kuala Lumpur indulású, Denpasar (Bali) úti célú járatra talált legjobb ár 24 960 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
2ó 50p az átlagos repülési idő Kuala Lumpur indulással, Denpasar (Bali) úti célig.
7 légitársaság van, melynek Kuala Lumpur indulással közvetlen járata van Denpasar (Bali) úti célhoz.
Heti 123, Kuala Lumpur indulású járat van Denpasar (Bali) úti célhoz október hónapban.

A feltüntetett információk 2016 augusztusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Kuala Lumpurból Balira

Kuala Lumpurból a hét minden napján indulnak közvetlen és közvetett járatok is Balira. Kuala Lumpur Nemzetközi Repülőtérről (KUL) Ngurah Rai Nemzetközi Repülőtérre (DPS) az Air Asia, Malindo Air és a Malaysia Airlines légitársaságok biztosítanak közvetlen járatokat. Kuala Lumpur másik repteréről, a Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah Repülőtérről (SZB) csak közvetett, egy vagy két átszállásos járatokkal tudunk Balira elrepülni. Ezeket a közvetett járatokat a Malaysia Airlines és a Firefly légitársaságok biztosítják.

Terminál információk

A Kuala Lumpur Nemzetközi Repülőtéren három terminál, az 1-es, az A szatellit, és a 2-es terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A légitársaságunk pontos terminálinformációját könnyedén ellenőrizhetjük a repülőjegyünkön, online vagy mobil jegykezelés esetén a beszállókártyánkon, vagy a repülőtér hivatalos honlapján. A jegykezelés és a biztonsági ellenőrzés után a tranzit területén számos üzlet és étterem kínálatából válogathatunk. Egyedi parfümöket és különféle kozmetikai cikkeket a Beauty Expressben, a Colours & Fragrancesben és az Eraman Perfumes & Cosmeticsben, kisebb ajándékokat és malajziai emléktárgyakat a Discover Malaysiaban, a Heng Heng Local Delightsban és a Made In Malaysiaban, különféle csokoládé különlegességeket és édességeket a Cocoa King, a Chocolates & Confectionery Duty Free Shop és a Famous Amos üzletekben vásárolhatunk. Ha megéheztünk, helyi és nemzetközi ételeket a Johnny Rockets, a Bibik Heritage, a The Olive Tree és a Noodle & Yong Tau Foo éttermekben, frissen készült gyors harapnivalókat pedig a Bar Metropoleban, a Bonesban, a Popeyesben és a Dim Sum on the Goban fogyaszthatunk.

A repülőtéren pihentető környezetben, all inclusive szolgáltatásokat élvezve várakozhatunk a Cathay Pacific, Dynasty, Royal Orchid és a Silver Kris prémium várótermek egyikében. Még több kényeztetésben lehet részünk, ha a Reflexology & Massage Centre, a Wellness Salon vagy a Wellness Spa szolgáltatásait vesszük igénybe.

Hasznos információk

Kuala Lumpur repülőtere a központtól 50 km-re fekszik. A városból az éjjel-nappal közlekedő KLIA Ekspres vonatokkal és a KLIA Transit elővárosi vonatokkal utazhatunk a leggyorsabban, vagy választhatjuk a KL Sentral Stationtól induló Express buszokat, valamint a Nilai és a Banting helyi buszjáratokat is. A vonatoknál kb. 28-35 perces menetidővel, a buszoknál pedig forgalomtól függően minimum egy órás menetidővel számolhatunk. A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, legkésőbb két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok maximum 30 napos tartózkodás esetén vízum nélkül, érvényes útlevéllel utazhatnak Balira.

Mire számíthatunk Balin

Balin hasonló időjárással számolhatunk, mint Kuala Lumpurban. Egész évben forró, párás időjárás és 30 fok körüli hőmérsékletek a jellemzőek. Kuala Lumpur és Bali között időeltolódás nincs. Bali repülőtere a fővárostól, Denpasartól 13 km-re fekszik. A városba leggyorsabban taxival vagy a repülőtéri minibuszokkal utazhatunk. Helyi buszjáratok is biztosítanak transzfert a repülőtér és a központ között, de mivel igen ritkán közlekednek a nap folyamán, ezért érdemesebb a taxikat választani.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.