Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Kuala Lumpur - Kota Kinabalu útvonalon!

járatinformációk innen: Kuala Lumpur ide: Kota Kinabalu

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

18 315 Ft

Közvetlen légitársaságok

6

Járatok a héten

217

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 1635 kilométer

2ó 25p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

AirAsia

Kota Kinabalu

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2016 februárban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Kuala Lumpurból Kota Kinabaluba

Kuala Lumpurból a hét minden napján indulnak közvetlen és közvetett járatok a malajziai Sabah állam fővárosába, Kota Kinabaluba. Kuala Lumpur Nemzetközi Repülőtérről (KUL) az Air Asia, Malindo Air és a Malaysia Airlines légitársaságok biztosítanak közvetlen járatokat Kota Kinabalu Nemzetközi Repülőtérre (BKI). Kuala Lumpur másik repteréről, a Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah Repülőtérről (SZB) csak egy vagy két átszállással tudunk elrepülni Kota Kinabaluba. Ezeket a közvetett járatokat a Malaysia Airlines biztosítja.

Terminál információk

A Kuala Lumpur Nemzetközi Repülőtér Malaysia legforgalmasabb reptere. Az 1998-ban megnyitott repülőtéren három modern terminál, az 1-es, az A szatellit, és a 2-es terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. Légitársaságunk pontos terminálinformációját a repülőtér hivatalos honlapján, repülőjegyünkön, online vagy mobil jegykezelés esetén, a beszállókártyánkon és a repülőtéri információs kijelzőkön ellenőrizhetjük. A terminálokon számos módon tölthetjük el a várakozási időt. Nyugodt és pihentető környezetben várakozhatunk a Cathay Pacific, Dynasty, Royal Orchid, Silver Kris prémium várótermekben. A legfiatalabb utasok a Kids Zone játszóházban, a filmrajongók a Movie Loungeban, a sport szerelmesei pedig a Sport Loungeban időzhetnek a járat indulásáig. A repülőtéren még több kényeztető pihenést biztosítanak a Rest N Go masszázs székek, a Reflexology & Massage Centre, a Wellness Salon és a Wellness Spa. Ha vásárlással töltenénk el a várakozási időt, rengeteg üzlet kínálata közül válogathatunk. A legnagyobb parfümházak kozmetikai termékeit és illatait, minőségi italokat, delikátesz élelmiszereket és dohányárut az Eraman Duty Freeben, csokoládé különlegességeket, finomabbnál finomabb bonbonokat a Chocolates, Ferrero Rocher Kiosk, Godiva és a Lindt Boutique pultjainál, egyedi ajándékokat és emléktárgyakat a Discover Malaysiaban, Heng Heng Local Delightsban és a Made In Malaysiaban vásárolhatunk. Az üzletek mellett az éttermek, bárok és bisztrók is szép számban megtalálhatóak. Helyi és nemzetközi ételeket a Bibik Heritage, Johnny Rockets, The Olive Tree és a Noodle & Yong Tau Foo éttermekben, gyors falatokat, szendvicseket pedig a Bones,Popeyes és a Dim Sum on the Go bisztrókban fogyaszthatunk. A repülőtéren pénzváltók, ATM automaták, posta, poggyászmegőrzők, társalgók, kapszula hotel, gyógyszertár, internet kioszkok és ingyenes wifi hálózat áll az utasok rendelkezésére.

Hasznos információk

A központtól 50 km-re fekvő repülőtérre a leggyorsabban az éjjel-nappal közlekedő KLIA Ekspres vonatokkal és a KLIA Transit elővárosi vonatokkal utazhatunk, vagy választhatjuk a KL Sentral Stationtól induló Express buszokat, valamint a Nilai és a Banting helyi buszjáratokat is.Magyar állampolgárok legfeljebb 90 napig tartózkodhatnak vízummentesen Malajzia terültén.

Mire számíthatunk Kota Kinabaluban

A repülőtér 8 km-re fekszik a város központjától. A városba csak taxival lehet bejutni, amiket csak érvényes kuponnal lehet igénybe venni. Ezeket a kuponokat az érkezési csarnok első emeletén az Airport Taxi pultjánál vásárolhatjuk meg. Kota Kinabulban egész évben trópusi hőség, gyakran 40 fok körüli hőmérsékletek és magas páratartalom a jellemző.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.