Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Frankfurt am Main - London útvonalon!

járatinformációk innen: Frankfurt am Main ide: London

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

9 752 Ft

Közvetlen légitársaságok

5

Járatok a héten

202

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 585 kilométer

1ó 20p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Lufthansa

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton és egyéb

6 repülőtér

A feltüntetett információk 2016 februárban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Frankfurtból Londonba

Frankfurtból a hét minden napján több közvetlen járatot is találunk Londonba. Frankfurt Nemzetközi Repülőtérről (FRA) a Lufthansa és a British Airways légitársaságok London Heathrow Repülőtérre (LHR) és London City Repülőtérre (LCY) biztosítanak közvetlen járatokat. Frankfurt másik repteréről, a Frankfurt Hahn Repülőtérről (HHN) a Ryanair indít közvetlen járatokat London Stansted Repülőtérre (STN).

Terminál információk

Frankfurt Nemzetközi Repülőtéren három terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A Londonba induló Lufthansa járatai az 1-es terminálról, a British Airways gépei pedig a 2-es terminálról indulnak. A repülőtéren több jegykezelési lehetőség közül is választhatunk. A check-in pultokon kívül választhatjuk a vonatmegálló és az 1-es terminál között található AIRail Terminal check-in pultjait, vagy az önkiszolgáló self check-in automatákat. Mindkét terminálon számos üzlet és étterem kínálatából válogathatunk. Házias német ételeket, könnyű harapnivalókat és ízletes desszerteket a Hausmann‘s Restaurantban, Ludwigsban, Sense of Tasteban vagy a Deutschban fogyaszthatunk.

A Frankfurt Hahn Repülőtér egy terminállal üzemel. A légitársaságok check-in pultjait a terminál alsó szintjén találjuk. A biztonsági ellenőrzés után a tranzit területén éttermekben és üzletekben tölthetjük el a várakozási időt. Ajándékokat, dísztárgyakat és ékszereket a Kunst- und Geschenkegalerieben, újságokat, magazinokat, könyveket és snackeket a Hub Convenienceben és a Relayben, klasszikus vámmentes termékeket, parfümöket, italokat és dohányárut a Travel Value & Duty Freeben vásárolhatunk. A Gusto bene - Coffee & More kávézó szabadtéri teraszán eredeti olasz kávékülönlegességeket fogyaszthatunk, vagy válogathatunk a Coffee Fellows, BäckSnäck Jung és a Buena Vista - Bar & Restaurant kínálatai közül is.

Hasznos információk

A Frankfurt Nemzetközi Repülőtér a belvárostól 13 km-re fekszik. A leggyorsabban, mindössze 13 perc alatt, a frankfurti főpályaudvarról induló RB80-as vonattal juthatunk a repülőtérre. A vonat az 1-es Terminál B csarnokának nullás szintjére érkezik. A Hahn repülőtér 125 km-re fekszik a várostól. Ide közvetlen vasúti összeköttetés nincs. A központból a legegyszerűbben a Bohr vagy a Flix Bus járataival tudunk eljutni. Busszal kb. 1óra 45 perces menetidővel számolhatunk.

Mire számíthatunk Londonban

Az ötterminálos Heathrow 25 km-re fekszik a központtól, ahonnan legegyszerűbben a városba a Paddington állomásra érkező Heathrow Express szerelvényeivel utazhatunk. Minden terminál érkezési csarnokában megtaláljuk az ismert autókölcsönző cégek pultjait, vámmentes boltokat, bisztrókat, kávézókat és kisboltokat is. A City repülőtér a városban van, így innen a 473-as és a 474-es buszok, a DLR elővárosi vonatok és taxik biztosítják a transzfert London különböző pontjaira. A Londontól 50 km-re fekvő Stansted repülőtérről szintén vonattal, a Stansted Express járataival juthatunk a központba. Londonban kellemesen meleg nyarak és enyhe telek vannak. Télen 5 fok körüli értékek, nyáron pedig 25 fok körüli hőmérsékletek a jellemzőek. Csapadékkal bármikor lehet számolni, ezért jó, ha mindig van nálunk egy esernyő vagy egy esőkabát. Frankfurt és London között -1 órás időeltolódás van.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.