Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Frankfurt am Main - Budapest útvonalon!

járatinformációk innen: Frankfurt am Main ide: Budapest

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

13 249 Ft

Közvetlen légitársaságok

2

Járatok a héten

50

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 877 kilométer

1ó 25p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Lufthansa

Budapest

1 repülőtér

Frankfurt– Budapest járatok

A feltüntetett információk 2015. júniusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Frankfurtból Budapestre

Budapest és Frankfurt között közvetlen járatokat a Lufthansa és a Wizz Air légitársaságok biztosítanak. A Lufthansa a Frankfurt Nemzetközi Repülőtérről a hét minden napján, naponta ötször indít közvetlen járatokat Budapestre. A Wizz Air járatai a Frankfurttól 125 km-re fekvő Frankfurt-Hahn Repülőtérről, szerdán, pénteken és vasárnap indulnak. Egy átszállással, közvetett járatokat az Austrian Airlines és a Swiss légitársaságok biztosítanak.

Terminál információ

Frankfurt Nemzetközi Repülőtéren három terminál szolgálja ki az utasokat. Az 1 és a 2 terminált a Star Alliance, a One World és a SkyTeam csoport légitársaságai használják, míg a 3 terminál a Lufthansa First Class osztályon utazók számára van fenntartva. A Budapestre induló, közvetlen Lufthansa járatok az 1 terminálból indulnak. A repülőtéren több check-in lehetőség is van. A terminálon található klasszikus check-in pultokon kívül választhatjuk a vonat megálló és az 1 terminál között található AIRail Terminal check-in pultjait. A Lufthansa légitársaság itt reggel 7:00-től este 20:00-ig áll az utasok rendelkezésére. Vagy választhatjuk az indulás előtti napon igénybe vehető Vorabend check-in szolgáltatást, ami 18:00-tól 22:00-ig vehető igénybe az 1A terminál Lufthansa check-in pultjánál. A terminálon számos üzlet, étterem és bár kínálatai közül válogathatunk. A Hausmann‘s Restaurant a házias német ételek mellett, könnyű harapnivalókkal és ízletes süteményekkel várja az utasokat. A Goethe Bar hideg és meleg ételei mellett minőségi italok széles kínálatai közül válogathatunk. Az éttermek mellett a gyorséttermek és a bisztrók is szép számban megtalálhatóak a terminálon. Vámmentes divatcikkeket a Fashion Store üzletében, míg a Duty Free & Travel Valueban kiváló borokat, szeszes italokat, parfümöket, kozmetikumokat és delikátesz termékeket vásárolhatunk. A repülőtéren ingyenes wifi szolgáltatás, játszóterek, ATM automaták, gyógyszertár, tusolók, prémium várók és dohányzó kabinok állnak az utasok rendelkezésére.

A Wizz Air légitársaság közvetlen járatai Budapestre a Frankfurt-Hahn Repülőtér B termináljából indulnak. Az indulási szinten találjuk a légitársaság check-in pultjait. A biztonsági ellenőrzés után a tranzit területén éttermekben és üzletekben tölthetjük el a várakozási időt. Vámmentes italokat, dohányárut, parfümöket, játékokat és kiegészítőket a Duty Free & Travel Value üzletében vásárolhatunk. Ajándék és dísztárgyakat a Kunst- und Geschenkegalerie pultjainál keresgélhetünk. A Gusto bene - Coffee & More kávézó szabadtéri teraszán eredeti olasz kávékülönlegességeket fogyaszthatunk. De válogathatunk a Coffee Fellows, BäckSnäck Jung és a Buena Vista - Bar & Restaurant kínálatai közül is. A terminál egész területén ingyenes wifi szolgáltatást lehet igénybe venni.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt két órával megérkezni. A repülőtér mellett több parkolási lehetőség közül is válogathatunk, a rövid távútól egészen a hosszú távú parkolásig. Frankfurtból Budapestre való utazás során, elegendő érvényes személyi igazolvánnyal rendelkezni. Utazás előtt ajánlatos az Európai Egészségbiztosítási Kártyát kiváltani.

Mire számíthatunk Budapesten

Budapest repülőtere a várostól 22 km-re fekszik. A legkényelmesebben a terminál előtt várakozó taxikkal vagy az AirportShuttle minibuszaival juthatunk a belvárosba. Ha tömegközlekedési eszközzel szeretnénk a városba jutni, akkor a 200E busz járattal juthatunk a Kőbánya- Kispest metrómegállóhoz, ahonnan metróval utazhatunk tovább a belvárosba.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.