Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Jakarta - Bali (Denpasar) útvonalon!

járatinformációk innen: Jakarta ide: Bali (Denpasar)

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

24 807 Ft

Közvetlen légitársaságok

13

Járatok a héten

399

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 968 kilométer

1ó 45p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Lion Air

Bali (Denpasar)

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2016 augusztusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Jakartából Balira

Jakarta mindkét repülőteréről, a Soekarno-Hatta Nemzetközi Repülőtérről (CGK) és a Halim Perdanakusuma Nemzetközi Repülőtérről (HLP) is közvetlen járatokkal utazhatunk Ngurah Rai Nemzetközi Repülőtérre (DPS). A Soekarno-Hatta repülőtérről az Air Asia, Sriwijaya Air, Citi Link, Garuda Indonesia és a Lion Air, a Halim Perdanakusuma repülőtérről pedig a Citi Link és a Baltik Air légitársaságok biztosítanak közvetlen járatokat Balira. Közvetett egy vagy két átszállásos járatokkal csak a Soekarno-Hatta repülőtérről utazhatunk. Ezeket a közvetett járatokat a Garuda Indonesia, Citi Link és a Malindo Air légitársaságok biztosítják.

Terminál információk

A Soekarno-Hatta repülőtéren három terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. A Balira induló közvetett járatok, légitársaságoktól függően az 1-es, a 2-es vagy a 3-as terminálról indulnak. Járatunk pontos terminálinformációját a repülőjegyünkön, online jegykezelés esetén a beszállókártyánkon, vagy a repülőtér hivatalos honlapján találjuk. Mindhárom terminálon többféle üzlet, étterem és bár, valamint kényelmes prémium várótermek szolgáltatásait élvezhetjük. Könyveket, magazinokat és újságokat a Massilia Book Storeban, vámmentes termékeket, italokat, édességeket, kozmetikai cikkeket és dohányárut a Fortune Star Airport Duty Freeben, indonéz kézműves emléktárgyakat pedig a Souvenir Storeban vásárolhatunk. Ha megéheztünk, hagyományos helyi ételeket az Aneka Sotoban, az Anglo Restoban és a Baso Makassarban, gyors harapnivalókat pedig az A & W-ben, a Bagus Cafeban és a Bim Burgerben fogyaszthatunk.

Az egyterminálos Halim Perdanakusuma repülőtér főleg a belföldi járatokat szolgálja ki. Az indulási csarnokot és a légitársaságok utasfelvételi pultjait, ahol a jegykezelés, a poggyászok feladása és az úti okmányok ellenőrzése zajlik, a terminál alsó szintjén találjuk. Ezen a repülőtéren is minden megtalálható, ami kellemesebbé teheti az utazást, legyen az akár pénzügyi, kényelmi, vagy családi szolgáltatás. Hagyományos helyi finomságokat a Kremesanban, a Rumah Makan Padang "Nasi Kapau"-ban és a Mon Tiy Cafeban ehetünk. Delikátesz indonéz élelmiszereket és italokat a Nasi Uduk Kebon Kacangban, magazinokat, újságokat, könyveket és snackeket a Periplusban és a Toko Buku Liusban vásárolhatunk. Pihentető, nyugodt környezetben, exkluzív szolgáltatások mellett várakozhatunk a Premier és a Saphire prémium várótermekben.

Hasznos információk

A Soekarno-Hatta repülőtér Jakarta központjától 20 km-re fekszik. A repülőtérre leggyorsabban a Shuttle Bus Bandara Soekarno-Hatta repülőtéri buszokkal, vagy taxival utazhatunk. A belvárostól 16 km-re fekvő Halim Perdanakusuma repülőtérre a legegyszerűbben a Damri buszokkal vagy taxival utazhatunk. A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt minimum két órával megérkezni és elkezdeni a jegykezelést. Magyar állampolgárok Indonézia területére maximum 30 napos tartózkodás esetén vízum nélkül, érvényes útlevéllel utazhatnak.

Mire számíthatunk Balin

Az Indiai-tengeren fekvő Balin egész évben forró, páras időjárással és 30 fok körüli hőmérsékletekkel számolhatunk. A legtöbb csapadék novembertől áprilisig esik. Jakarta és Bali között +1 órás időeltolódás van. Bali repülőtere, a fővárostól, Denpasartól 13 km-re fekszik. A fővárosba és a sziget többi pontjára olcsón és egyszerűen utazhatunk a terminál előtt várakozó taxi

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.