Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Mahé-sziget útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Mahé-sziget

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

167 269 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 6800 kilométer

11ó 20p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Emirates

Mahé-sziget

1 repülőtér

Budapest – Mahé-sziget járatok

A feltüntetett információk 2016 júliusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről a Mahé-szigetre

Budapestről csak közvetett járatok indulnak a Seychelle-szigetek legnagyobb szigetére, a Mahé-szigetre. Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről Seychelles Nemzetközi Repülőtérre (SEZ) az Emirates, Air France, Etihad Airways, Air Berlin, Alitalia, Ethiopian Airlines, KLM és az Austrian Airlines légitársaságok biztosítanak közvetett, egy vagy két átszállásos járatokat.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren a 2A és a 2B terminál szolgálja ki az összes érkező és induló járatot. Az Air France, Etihad Airways, Air Berlin, Alitalia, Ethiopian Airlines, KLM és az Austrian Airlines járatai a 2A terminálról, az Emirates gépei pedig a 2B terminálról indulnak. A légitársaságok check in pultjait a terminálok felső szintjein találjuk. Minden esetben azon a terminálon kell kezeltetni a jegyeinket, ami a repülőjegyünkön szerepel. A jegykezelés és a biztonsági ellenőrzés után a tranzit területén a beszállókapuk nyitásáig számos üzlet, étterem és bár szolgáltatásait élvezhetjük, valamint csatlakozhatunk a repülőtér ingyenes wifi hálózatához. Minőségi italokat, delikátesz termékeket, parfümöket, kozmetikai cikkeket, dohányárut és divatkiegészítőket a Heinemann Duty Freeben és a Heinemann Accessoriesben, különleges magyar ajándéktárgyakat, hazai borokat és élelmiszereket a Memories of Hungaryban, a Szamosban, a Herendben és a Hungarikum Wine & Fine Foodban vásárolhatunk. Ha megéheztünk, házias görög ételeket a Kouzinaban, könnyed olasz falatokat a Negroniban, ázsiai különlegességeket a Yum Chaban, különféle tapasz és sushi variációkat a TA.SH.BA-ban, frissen készült szendvicseket és salátákat pedig a Ne'o-ban, Seasonsban és a Leroyban ehetünk.

Hasznos információk

A légitársaságok utasfelvételi pultjai általában a járatok indulása előtt két órával nyitnak ki. Ajánlatos már legkésőbb ekkor a repülőtérre érkezni. A budapesti repülőtér a belvárostól 22 km-re fekszik, ahova a legegyszerűbben taxival vagy a háztól házig közlekedő miniBUD minibuszokkal juthatunk el. Az autóval érkezők a 4-es gyorsforgalmi úton közelíthetik meg a repülőteret. A terminálok előtt többféle parkolási lehetőség közül lehet választani, legyen szó akár rövid vagy hosszú távú parkolásról. Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel, a visszaútra szóló repülőjegy felmutatásával, megfelelő anyagi fedezettel és a szállásfoglalásról szóló igazolással, vízummentesen utazhatnak a Seychelle-szigetekre.

Mire számíthatunk a Mahé-szigeten

A Mahé-szigeten mindig kellemesen meleg az időjárás. A hőmérséklet ritkán esik 24 fok alá vagy emelkedik 32 fok fölé. Januárban és februárban esik a legtöbb csapadék. Budapest és a Mahé-sziget között +2 órás időeltolódás van. A repülőtér a Seychelle-szigetek fővárosától, Victoriatól, ami szintén a Mahé-szigeten fekszik, mindössze 10 km-re van. A fővárosba, vagy a sziget többi pontjára az érkezési csarnok előtt várakozó taxikkal, vagy a 20-30 percenként közlekedő buszokkal utazhatunk. A szigeten a hivatalos valuta a seychelles-i rúpia (SCR). Már a repülőtéren lehetőség van a pénzváltásra, viszont jobban járunk, ha utcai pénzváltókat keresünk, ahol mind a reptéri, mind a szállodai árfolyamoknál jobban lehet helyi pénzhez jutni. Számos helyen eurót és amerikai dollárt is elfogadnak, viszont tanácsosabb rúpiában fizetni a szolgáltatásokért.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.