Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Denpasar (Bali) útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Denpasar (Bali)

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

153 647 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 11180 kilométer

16ó 30p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Qatar Airways

Denpasar (Bali)

1 repülőtér

Repülőjáratok Budapestről Balira (Denpasar nemzetközi repülőtér)

A cikkben szereplő információk 2016 májusában aktuálisak biztosan

Nem indulnak közvetlen járatok a magyar fővárosból Balira, átszállással viszont többféleképp is utazhatunk. Például a Qatar Airways járataival az átszállás helye Katar, az Emirates gépeivel Dubaj, az Air China és a China Eastern járataival Peking, a KLM gépekkel pedig Amszterdam. Többféle két átszállásos utazási kombináció is foglalható. Például a Turkish Airlines és a Garuda Indonesia járataival először Isztambulban, majd Jakartában kell átszállnunk; a Singapore Airlines gépeivel pedig Frankfurtban, majd Szingapúrban. A gépek a budapesti Liszt Ferenc nemzetköz repülőtérről szállnak fel, és átszállás után végül a Denpasar nemzetközi repülőtéren landolnak (vagy más néven Ngurah Rai nemzetközi repülőtér). Ez a repülőtér India harmadik legnagyobb utasforgalmú reptere, és mintegy 12 km távolságra található Denpasar városától, déli irányban.

A Qatar Airways, az Emirates és az Air China járatai jellemzően a Liszt Ferenc repülőtér 2B termináljáról szállnak fel, a KLM és a Turkish Airlines gépei pedig a 2A terminálról. Mindkét terminálon jó feltételeket találunk a várakozási idő eltöltésére. Gyerekekkel utazóknak jó kis program a 2 A-n található reptéri Kilátóterasz felkeresése, ahonnan klassz kilátás nyílik a kifutópályán közlekedő repülőgépekre. A 2 B terminálon találhatunk ATM automatákat (narancssárga felirattal megjelölve), és pénzváltásra is lehetőségünk van. Delikát élelmiszereket, parfümöket és egyéb termékeket jó áron vehetünk a duty free-ben. Ha megéheznénk, akkor pedig olasz pizzák és tésztafélék, baguettek, szendvicsek és sütik között válogathatunk a terminál vendéglátó egységeiben. A 2A terminál is jó terep a várakozásra. Itt is vannak bank automaták, pénzváltó egységek és még posta is, így itt is belefér egy kis last minute ügyintézés a gép felszállása előtt. Egy kis vásárolgatásra itt is van lehetőség, többek között játékbolt, ruhaboltok és újságos is üzemel a terminálon. Aki szereti a reform ételeket, még bio ételeket is találhat a kínálatban.

A gépek átszállás után a Denpasar nemzetközi repülőtér nemzetközi terminálján landolnak. A repülőtérről taxival és bérelt autóval is tovább utazhatunk. A hivatalos taxiállomást az érkezési csarnok előtt, a kijárattól jobbra találjuk. A taxik fix árasok, a jegyszedőnek mondjuk meg az úti célt, fizessük ki az adott összeget, a cserébe kapott jeggyel pedig taxizhatunk. A viteldíj Denpasarba például 70-90,000 indonéz rúpia, Kuta központjába 50,000 rúpia, Sanurba 95,000 rúpia, Ubudba pedig 195,000 rúpia. Autóbérlés esetén praktikus megoldás a kiszemelt járművet előre, a neten keresztül lefoglalni.

Magyar állampolgárok a meghatározott reptereken, kikötőkben és szárazföldi belépőhelyeken 30 napnál rövidebb tartózkodás esetén vízummentesen léphetnek be Indonézia területére, ha az utazás célja például turizmus. A belépés feltétele, hogy az útlevél a beutazáskor még mindimum 6 hónapig érvényes legyen.

Infómorzsák Baliról

Balinak trópusi éghajlata van, ahol az év minden szakában hasonló hőmérsékleteket mérünk, olyan 26-30 Celsius fok között alakul általában az időjárás. Novembertől áprilisig sok csapadék esik, általában minden nap, decembertől februárig elég intenzív zuhék vannak. Május és szeptember között kevesebb a csapadék.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.