Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Bagdad Nemzetközi Repülőtér útvonalon!

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Bagdad úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Budapest ide: Bagdad Nemzetközi Repülőtér

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

110 515 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 2623 kilométer

6ó 35p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

Turkish Airlines

Bagdad Nemzetközi Repülőtér

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Bagdad Nemzetközi Repülőtér csak egy repülőtérrel rendelkezik: Bagdad Nemzetközi Repülőtér.
A Skyscanneren Budapest indulású, Bagdad Nemzetközi Repülőtér úti célú járatra talált legjobb ár 110 515 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
6ó 35p az átlagos repülési idő Budapest indulással, Bagdad Nemzetközi Repülőtér úti célig.
Nincs légitársaság, melynek Budapest indulással közvetlen járata van Bagdad Nemzetközi Repülőtér úti célhoz.

Budapest – Bagdad Nemzetközi Repülőtér járatok

A feltüntetett információk 2016 júliusban érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Bagdadba

Budapestről Irak fővárosába, Bagdadba közvetlen járatok nem indulnak. Közvetett, egy vagy két átszállásos járatokat Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Bagdad Nemzetközi Repülőtér (BGW) között a Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Qatar Airways, Emirates és az Egyptair légitársaságok biztosítanak.

Terminál információk

A budapesti repülőtéren két terminál üzemel. A Bagdadba közvetett járatokat indító Turkish Airlines, Pegasus Airlines és az Egyptair gépei a 2A terminálról, a Qatar Airways és az Emirates járatai pedig a 2B terminálról indulnak. A jegykezelés, a poggyászok feladása és a biztonsági ellenőrzés után a tranzit területén számos üzletet és éttermet találunk.Tradicionális magyar élelmiszereket és minőségi hazai borokat a Hungaricum Wine&Fine Foodban, vámmentes termékeket, parfümöket, kozmetikumokat, dohányárut, italokat és delikátesz élelmiszereket a Heinemann Duty Freeben, prémium- és luxuskategóriás márkák legújabb divat kiegészítőit a Heinemann Accessoriesben vásárolhatunk. Utazási kellékeket és szórakoztató elektronikai cikkeket a Virginben és a Tech2go-ban,magazinokat, napilapokat, könyveket és vény nélkül kapható gyógyszereketa Relayben szerezhetünk be. Ha megéheztünk, olasz falatokat a Negroniban, görög specialitásokat a Kouzinaban, különféle tapasz variációkat a TA.SH.BA-ban, süteményeket, gyümölcsturmixokat és fagylaltot a Dr. Juice-nál fogyaszthatunk.

Az üzletek és az éttermek a járatok indulásához igazodva tartanak nyitva, de minden napszakban találunk működő vendéglátó egységet. A terminál minden szintjén, még a kilátóteraszon is, két órán keresztül ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. A kilátóterasz a nyári időszakban minimális díj ellenében a nap 24 órájában látogatható. A teraszon gyors harapnivalókról és a frissítőkről a Porte Café & Bar gondoskodik.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával megérkezni. A Budapest belvárosától 22 km-re fekvő repülőtérre a leggyorsabban taxival, vagy a háztól házig közlekedő reptéri minibuszokkal juthatunk el. Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel és vízummal utazhatnak Bagdadba. Útlevelünknek a tervezett visszautazás dátumától számítva még hat hónapig érvényesnek kell lennie. Mivel Irak az utazásra nem javasolt országok és térségek kategóriájába tartozik, ezért előzetesen mindenképpen tanácsos kitölteni a konzuli védelemhez szükséges adatlapot, valamint teljeskörű, egészségügyi szolgáltatásokra is kiterjedő utasbiztosítás kötni. Irak hivatalos fizető eszköze az iraki dinár (IQD). A pénzváltók és a bankok csak a főbb valutákat (USA dollár, euró) fogadják el, ezért még indulás előtt javasolt pénzt váltani.

Mire számíthatunk Bagdadban

A Tigris folyó partján fekvő Bagdadban forró száraz nyarak és enyhe telek vannak. Bagdad az egyik legforróbb város a világon, mivel nyáron az átlagos maximum hőmérséklet 44 fok körüli, csapadék pedig szinte sohasem esik. Az alacsony páratartalomnak köszönhetően, gyakran lehet porviharokkal is számolni. Télen 10 fok körüli értékek a jellemzőek. Budapest és Bagdad között +1 órás időeltolódás van. A bagdadi repülőtér a belvárostól 16 km-re fekszik. A városba a terminál előtt várakozó taxikkal vagy a helyi buszjáratokkal utazhatunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.