Térkép

Olcsó repülőjegyek innen: Berlin, ide: Sitia

Legjobb lastminute repülőjegy-ajánlatok

Spontán akar dönteni? Soha nincs túl késő utazást foglalni. Íme a mi válogatásunk a legjobb, Sitia úti célú lastminute járatokról…
Csak becsült legalacsonyabb árak, az elmúlt 14 napban talált árak alapján.

járatinformációk innen: Berlin ide: Sitia

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

70 090 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Sitia

1 repülőtér

Gyakran ismételt kérdések

Sitia nyitva áll a(z) Berlin területéről utazók számára. Nézd meg folyamatosan frissülő COVID-19-térképünket a(z) Görögország területén érvényes utazási korlátozásokkal kapcsolatban, hogy megtudd, érkezéskor karanténba kell-e vonulnod. Igyekszünk a lehető legpontosabbak lenni, de a dolgok gyorsan változhatnak. Iratkozz fel a hírekre a térképen keresztül, hogy elsőként értesülj a változásokról.
Sitia csak egy repülőtérrel rendelkezik: Sitia.
A Skyscanneren Berlin indulású, Sitia úti célú járatra talált legjobb ár 70 090 Ft. Ezt a különböző üzemeltetők adatainak összesítésekor találtuk, mely egyúttal a hónap legolcsóbb árának is bizonyult.
Nincs légitársaság, melynek Berlin indulással közvetlen járata van Sitia úti célhoz.

Találja meg a/z Berlin - Sitia utakat a www.skyscanner.hu segítségével! Ingyenes kereső szolgáltatásunk összehasonlítja Önnek minden nagyobb légitársaság és utazási iroda repülőjegyeit, hogy olcsón utazhasson Berlin és Sitia között.

Fentebb néhány statisztikai adatot talál a/z Berlin - Sitia útvonallal kapcsolatban, mint például az átlagos repülési idő, vagy a repülési távolság.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.