Mfuwe

2019. dec. 22.2019. dec. 23.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Mfuwe területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Kiboko Safaris, Safari Explorers Camp és Chikunto Safari Lodge. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Mfuwe területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 10 666 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Mfuwe városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 178 163 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 140 239 Ft körül alakult. Ez 70%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 41 677 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Mfuwe városához a legközelebb eső repülőtér Mfuwe (MFU) (41,35 km).

Utazás tervezése ide: Zambia