Banmethuot

2020. febr. 26.2020. febr. 27.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Banmethuot területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Thiên an Bmt Guesthouse, Nhà Khách T284 és Khách Sạn Duy Hoàng. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Banmethuot területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Banmethuot területén

4 647 Ft-tól
11 314 Ft-tól
17 173 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 3 637 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Banmethuot városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 4 849 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 4 041 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Banmethuot városához a legközelebb eső repülőtér Ban Mê Thuột (BMV) (8,90 km).

Utazás tervezése ide: Vietnam