Cumana

2020. ápr. 13.2020. ápr. 14.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Cumana területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Yaque Club, Posada Buena Vista Beach Club és Complejo Turístico Hotel Venetur Cumaná. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Cumana területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 11 613 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Cumana városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 448 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 22 397 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Cumana városában az átlagos április havi hőmérséklet 27,1 °C/80,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb április hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,4 °C/88,5 °F körüli. A leghidegebb hónap augusztus szokott lenni a maga 9,3 °C/48,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Cumana városához a legközelebb eső repülőtér Cumana (CUM) (4,40 km). További közeli repülőterek: Porlamar (54,62 km) Barcelona (68,77 km)

Utazás tervezése ide: Venezuela