Urgench

2020. jan. 29.2020. jan. 30.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Urgench területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Uzbekistan. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Urgench területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Urgench területén

17 150 Ft-tól
25 824 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 7 885 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Urgench városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 16 559 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 8 279 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Urgench városában az átlagos január havi hőmérséklet -2,6 °C/27,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 36,1 °C/97,0 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -7,0 °C/19,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Urgench városához a legközelebb eső repülőtér Urgench (UGC) (13,63 km).

Utazás tervezése ide: Üzbegisztán

Urgench területe és vonzáskörzete