Takaka

2020. febr. 5.2020. febr. 6.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Takaka területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Grandad Shack, Beau Vista Pohara és Omarama Oasis - Permaculture Glamping. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Takaka területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Takaka területén

31 748 Ft-tól
88 655 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 25 958 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Takaka városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 34 743 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 28 354 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Takaka városában az átlagos január havi hőmérséklet 17,7 °C/63,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb február hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,9 °C/71,4 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 5,9 °C/42,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Takaka városához a legközelebb eső repülőtér Takaka (KTF) (1,02 km). További közeli repülőterek: Motueka (33,11 km) Nelson (60,16 km) Karamea (72,66 km)

Utazás tervezése ide: Új-Zéland