Paraparaumu

2020. febr. 4.2020. febr. 5.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Paraparaumu területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Marissa’s Private Room, Atarau Grove Sleepout és Atarau Grove 4bdrm House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Paraparaumu területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Paraparaumu területén

37 673 Ft-tól
31 095 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 30 298 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Paraparaumu városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 43 454 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 31 893 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Paraparaumu városában az átlagos január havi hőmérséklet 17,1 °C/62,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb február hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,5 °C/70,7 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 3,3 °C/37,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Paraparaumu városához a legközelebb eső repülőtér Paraparaumu (PPQ) (2,63 km). További közeli repülőterek: Wellington (48,74 km) Masterton (54,05 km)

Utazás tervezése ide: Új-Zéland