Grand Turk-sziget

2020. jan. 30.2020. jan. 31.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Grand Turk-sziget területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Turks Head Inne, Sunflower Oasis és Reef House North. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Grand Turk-sziget területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Grand Turk-sziget területén

56 386 Ft-tól
45 826 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 82 885 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Grand Turk-sziget városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 162 981 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 114 366 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Grand Turk-sziget városához a legközelebb eső repülőtér Grand Turk-sziget (GDT) (1,76 km). További közeli repülőterek: Salt Cay (15,43 km) South Caicos (40,65 km) Middle Caicos (69,47 km)

Utazás tervezése ide:

Grand Turk-sziget területe és vonzáskörzete