Port of Spain

2019. okt. 21.2019. okt. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Port of Spain területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Metro Hotel Couva, Hyatt Regency Trinidad és Hilton Trinidad & Conference Centre. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Port of Spain területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Port of Spain területén

40 277 Ft-tól
36 287 Ft-tól
57 946 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 25 838 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Port of Spain városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 41 037 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 24 698 Ft körül alakult. Ez 18%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 29 258 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Port of Spain városához a legközelebb eső repülőtér Port Of Spain (POS) (19,43 km).

Utazás tervezése ide: Trinidad és Tobago