Port of Spain

2020. ápr. 11.2020. ápr. 12.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Port of Spain területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hyatt Regency Trinidad, Hilton Trinidad & Conference Centre és Radisson Hotel Trinidad. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Port of Spain területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Port of Spain területén

57 235 Ft-tól
46 847 Ft-tól
101 434 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 28 516 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Port of Spain városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 43 996 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 30 553 Ft körül alakult. Ez 7%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 32 760 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Port of Spain városához a legközelebb eső repülőtér Port Of Spain (POS) (19,43 km).

Utazás tervezése ide: Trinidad és Tobago