Merzifon

2020. febr. 2.2020. febr. 3.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Merzifon területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Liva Otel, Caliskan Otel és Merzifon Tashan Butik Otel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Merzifon területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 9 571 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Merzifon városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 23 928 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 10 768 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Merzifon városához a legközelebb eső repülőtér Merzifon (MZH) (6,77 km).

Utazás tervezése ide: Törökország