Sakon Nakhon

2019. szept. 24.2019. szept. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sakon Nakhon területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: LP Apartment, The Majestic Hotel Sakon Nakhon és U Style Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sakon Nakhon területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sakon Nakhon területén

6 750 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 4 125 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sakon Nakhon városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 4 875 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 4 875 Ft körül alakult. Ez 7%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 4 500 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sakon Nakhon városához a legközelebb eső repülőtér Sakon Nakhon (SNO) (14,16 km). További közeli repülőterek: Nakhon Phanom (58,02 km)

Utazás tervezése ide: Thaiföld